Во недела турнир во Комплете винг чун комбат во Скопје (ВИДЕО)

108

Во недела (15 мај) се одржува турнир во Комплете винг чун комбат, кое е единстевно кај нас и во светот.

Натпреварот ќе се одржи спортскиот центар „Мондано“, позади Гиманзијата „Јосип Броз“ во Скопје со почеток во 12 часот.

Видеото може да го погледнете ТУКА

h