Во недела ќе се одржи Државното кик бокс првенство во Скопје

Во недела ќе се одржи Државното кик бокс првенство во СЦ „Јане Сандански“ во Скопје.

Кикбоксерите ќе се натпрваруваат во дисциплините поинт фајт, кик лајт, К1, лоу кик

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО