Европското кик бокс првенство ќе биде квалификациски настан за Светските игри во Кина 2025 година

Европското првенство за сениори од 2 до 10 ноември 2024 година во Атина, Грција, ќе биде квалификациски настан за најголемиот спортски настан во 2025 година, Светските игри што ќе се одржат во Ченгду, Кина, соопштија од ВАКО.

ВАКО ќе биде претставен на Светските игри со две дисциплини: K1 и поин фајт!

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО