Владимир Кесковски извојува победа за Европа Исток (ФОТО)

998

evropa-istok-so-vladimir-keksovski

На кендо „Трофејот на Белград“ се одржа ревијален меч меѓу Европа Запад и Европа Исток.Во тимот Европа Исток настапи нашиот репрезентативец Владимир Кесковски.

evropa-istok-i-zapad-oss-kendo

Екипата на Европа Запад победи со резултат 3-2 каде нашиот репрезентативец Кесковски оствари победа со 2-0 над преставникот на Европа Запад кој доаѓаше од Италија.

evropa-zapad-vo-blegrad

Ipon.mk/В.Д.