Винг чунерс со интересна иновативна презентација на винг чун кунг фу вештината во Куманово (ВИДЕО)

Винг чунерс одржаа презентација на винг чун кунг фу вештината во Куманово.

Презентацијата беше во организација и поддршка на Кабрио енд купе  премиум клубот како и ДФЦЦА (drive for colon cancer awareness) здружението.

Во имповизирани, ама интересни и креативни услови се направи одлична и иновативна презентација на вештината на огромно задоволство на публиката.

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО