Верховен два килограми полесен од Бен Садик

Рико Верховен и Џамал Бен Садик си разменија последни застрашувачки погледи пред да влезат во рингот за главниот настан на Глори 79: Колишн 3.

Предизвикувачот (123,2 кг) е два килограми и сто грама потежок од шампионот Верховен (121,1 кг).

Мечот е за титулата во тешка категорија.

Битката карта е многу ветувачка и ќе има спектакл во Гелер доме, Амстердам (Холандија)!

Мерење – Глори 79: Колишн 3:

Рико Верховен (123,2 кг) – Џамал ​​Бен Садик (121,1 кг)

Гокан Саки (108,7) – Џејмс МекСвини (111)

Мохамед Мезураи-Хамича (76,6) – Самуел Дбили (76,8)

Донеги Абена (93,9) – Сергеј Маслобоев (94,5)

Бенџамин Адегбај (118,8) – Антонио Плазибат (122,2)

Мајкл Даут (94,7) – Џон Кинг (94,6)

Алим Набиев (76,8) – Трој Џонс (76,8)

Серхи Адамчук (64,8) – Алексеј Улјанов (64,9)

Мет Бејкер (84,6) – Серкан Озчаглајан (83,5)

Стојан Копривленски (69,9) – Бруно Газани (69,9)

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО