Вера за борбата со О’Мели: Кучката почна да врти грб

Марлон Вера не е сигурен дека ќе се случи реваншот со Шон О’Мели.

Пред еден месец О’Мели го нокаутира Алџамејн Стерлинг за да ја освои титулата во бантам категорија. Шон веднаш го предизвика Вера, кој го победи во 2020 година. Марлон зеде длабок здив и почна да тренира. О’Мели е гласен за желбата да се бори во декември на УФЦ 296.

Се очекуваше тие да се борат на овој настан, но сега О’Мели почна да се повлекува.

„Засега, УФЦ сè уште не кажа ништо. Се подготвувам како за борба во декември. Зошто да не ? Мислам Шон О’Мели зборуваше за борби и слични работи.

Сега почна да врти грб. Претпоставувам дека кога сте шампион, можете да ги изберете вашите противници. Па да видиме што сака да прави оваа кучка“, изјави Вера.

Вера годинава забележа пораз и победа во кафезот на УФЦ. Останува да видиме што ќе одбере О’Мели, кого го предизвикуваат Стерлинг и Мераб Двалишвили.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО