Вардарци наградени за успехот на Изборното првенство во борење за јуниори

Вардар, поддржан од Пешко теч, ги награди борачите кои на Изборното првенство за јуниори освоија 7 медали – 3 златни, 3 сребрени и 1 бронзен.

Марко Андонов и Рубенс Модосјан кои освоија златни медали се наградени со по 100 евра, сребрените Љупче Митев и Стефан Митев добија по 50 евра, бронзениот Милан Трендов 30.

Бојана Лазаревска која освои златен медал во женска конкуренција е наградена со 50 евра, а Емилија Илијевска за среброто 30.

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО