ВАКО: „Кажи не на допингот – чист кик бокс“!

Vako no doping

Светската кикбоксинг организација (ВАКО) ја почна кампањата: „Кажи не на допингот- чист кик бокс“.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО