Ронда на новинар му скрши четири ребра! (ВИДЕО)

Ronda polomila voditelja

Шампионката во бантам категорија на УФЦ, Ронда Русеј, со џудо потег му скрши четири ребра на водителот на веб емисија, кој на Ронда и упати секс коментари.

 „Морам да бидам искрен, мислам дека немаш моќ и не може да се натпреваруваш со маж, иако сум бел појас“, рече водителот.

 „Навистина знаеш како да ме натераш да те исфрлам преку мене“, му одговори шампионката.

 Русеј тоа и го направи, а исходот …

 „Мислам дека моите ребра се скршени“ ! – објаснува водителот.

 „Дали сте сериозни“? – ме праша Ронда.

 Изразот на лицето на водителот, а што го потврдува тоа, може да го видите во видеото, кој се наоѓа на подолу во текстот.

 ВНИМАНИЕ ! Предизвикување Ронда Русеј е штетно по здравјето!

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО