Вајт за Џонс и алкохолот: Не треба да останете во Лас Вегас повеќе од 12 часа

Џон Џонс повторно беше во Лас Вегас.

Живата легенда беше забележана како удира со Хорхе Масвидал. Тоа не беше добра идеја бидејќи минатиот пат Џонс влезе во многу проблеми во Вегас. „Коски“ се опијанил и налетал на сопругата. Ова доведе до негово апсење од страна на полицијата.

Скандалите секако го придружуваат Џонс. Дaна Вајт од медиумите дознал дека Џонс пиел во Вегас и го советувал да не престојува повеќе од 12 часа во Вегас.

„Тој е стар човек. Џон може да прави што сака. Секогаш го велам ова, повеќе од 12 часа во Вегас обично не е добра идеја за Џон. Но да, не знам. Џон многу добро се справува со себе.

Џонс помина низ многу срања. Тој успеа. Не знам чија беше идејата да се задржи Џон тука со денови“, изјави Вајт за ММАМаниа.

Џонс ќе ја брани титулата во тешка категорија против Стипе Миочиќ. Нивната борба ќе биде водечак на настанот УФЦ 295 во Њујорк.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Full Violence ™ (@fullviolence)

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО