Утре во Прилеп: Државно екипно првенство за сениори и Државно првенство за ветерани

Утре во Прилеп ќе се одржат Државното екипно првенство за сениори и Државното првенство за ветерани.

Првенствата се во организација на Џудо Федерацијата на Македонија и техничка организација на Џудо клубот Сеишин Прилеп.

Борбите започнуваат во 10.30 часот во спортската сала на СОУ „Ристе Ристески Ричко“.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО