Успешен настап на борачите Вардар 1961, освоија 5 медали на „Јован Димитров“ во Неготино

Борачите на на Вардар 1961 имаа одличен настап на Меморијалниот турнир „Јован Димитров“ во Неготино освојувајќи со пет одличја – 1 златен, 2 сребрени и 2 бронзени медали.

Медалите ги освоија: Милан Јовановски – златен, Марко Васков и Дамјан Зафировски – сребрени и Нина Славевска и Матеј Трајковски – бронзени.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО