Урбан инвест освои 16 златни медали во Црна Гора!

Урбан инвест во Црна Гора

Каратистите на Урбан инвест од Кавадарци на Меѓународниот турнир „Плевља 2015“ во Црна Гора освоија 16 златни, 8 сребрени и 4 бронзени медали.

 На турнирот учествувале 664 натпреварувачи од Македонија, Албанија, Црна Гора, Хрватска, Словенија, Србија и Боснаи Херцеговина.

урбан инвест побениќки во ЦГ

Златни медали:
1. Владанка Аврамова – кати поединечно 2002 година, апсолутно ниво.
2. Моника Коцх – кати поединечно 2001 година, 1 ниво.
3. Стефанија Грозданова – кати поединечно 2004 година, апсолутно ниво.
4. Петар Аврамов – кати поединечно 2004 година, апсолутно ниво.
5. Никита Николоски – кати поединечно 2004 година, 1 ниво.
6. Блаже Коневски – кати поединечно 2001 година, 1 ниво.
7. Блаже Коневски – кати поединечно 2001 година, апсолутно ниво.
8. Данка Стојкова – кати поединечно 2006 година, апсолутно ниво.
9. Данка Стојкова – кати поединечно 2006 година, 1 ниво.
10. Игор Јовков – кати поединечно 2002 година, 1 ниво.
11. Цветанка Стојева – кати поединечно 2005 1 ниво.
12. Цветанка Стојава – кати поединечно 2005 апсолутно ниво.
13. Звонко Николоски – кати кадети.
14. Ката тим 14-18 години во состав: Петар Аврамов, Блаже Коневски и Звонко Николоски.
15. Ката тим 2001/2002 година во состав: Владанка Аврамова, Ивона Муфтарова и Миа Маневска.
16. Ката тим 2005/2006 година во состав: Данка Стојкова, Цветанка Стојева и Јована Манева.

Урбан инвест победник во ЦГ

Сребрени медали:
1. Лили Маневска – кати поединечно јуниори.
2. Моника Коцх – кати поединечно 2001 година, апсолутно ниво.
3. Ивона Муфтарова – кати поединечно 2002 година, апсолутно ниво.
4. Александар Стојков – кати поединечно 2006 година, апсолутно ниво.
5. Ката тим 2003/2004 година во состав: Стефанија Грозданова, Марија Трајкова, Анастазија Ристов.
6. Ката тим 2001/2002 година во состав: Моника Коцх, Лидија Анѓелкова и Кристина Тодорова.
7. Ката тим 2003/2004 година во состав: Петар Аврамов, Кристијан Стојев и Никита Николоски.
8. Ката тим 14-18 години во состав: Лили Маневска, Моника Коцх и Лидија Анѓелкова.

Бронзени медали: Урбан инвест медалисти во ЦГ

1. Миа Маневска кати поединечно 2002 година, апсолутно ниво.
2. Никита Николоски – кати 2004 година, апсолутно ниво.
3. Кристина Тодорова – кати поединечно 2001 година, 1 ниво.
4. Илија Димитријов – кати поединечно 2002 година, 1 ниво

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО