Николовска поразена на Европскиот куп

катерина николовска

Македонската џудистка, Катерина Николовска, на Европскиот џудо куп „Сараево 2015“ немаше многу среќа, бидејќи во својата прва среба налета на Белгијанката Лис Лиукфасел, која беше подобра од неа.

на Купот во Сарево  учествуваа 247 натпреварувачи од 19 земји.

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО