УФЦ: Вчера ја запроси девојката, а денес ја санира скршената вилица (ВИДЕО

164

cirkunov mu ja krse vilicata na Aleks nikolson

Алекс Николсон вчера ја запроси девојката за време на мерењето, а денес веќе мора да ја лечи скршената вилица.

За жал, убавите моменти на радост му ги расипа Миша Циркунов, кој  извојува импресивна победа во својот деби-настап во УФЦ Фјат најт 82. Тој го принуди Алекс Николсон да се предаде во втората рунда, откако му ја скрши вилицата

Циркунов доминираше во текот на мечот, а клучниот момент беше зафатот на вратот на противникоѕ одзади, со кој заврши натпреварот. Николсон, целиот згрчен, покажа на неговата вилица, а дури и во вревата можеше да се слушне како „крцна“ вилицата.
Николсон изјавил пред борбата дека неговата вилица била скршена од претходно, така што била подложна на повреда, но никој не можеше да предвиди дека вака ќе заврши мечот.

https://youtu.be/nP4UXV-oLc8