УФЦ пушти ново видео за Хабиб и Мек Грегор – борба со зборови (ВИДЕО)

Остануваат помалку од 20 дена до големата борба меѓу Хабиб Нурмагомедов и Конор Мек Грегор на УФЦ 229 за титулата во лесна категорија. УФЦ немаше многу време за рекламирање на битката, но од друга страна тие продолжуваат да нè преплавуваат со промо видеа.

За два дена за прв пат ќе се сретнат лице в лице Хабиб и Конор, ќе излезат на прес-конференција која ќе се одржи во Њујорк. Сите фанови се во исчекување и немат трпение да видат што ќе се случи на прес-конференцијата и дали ќе има напнатост и физички судир. И додека чекаме еве го новото промо видео што го објави денес УФЦ.

Хабиб: „Биди маж и испрати ми соопштение со кое ќе ми кажеп каде да дојдам. Подготвен сум да дојдам на карјот на светот. Собра 40 мажи, за да ме уплашат? Сè уште гледам во тебе. Двајцата ќе се бориме, само да почекај.

Конор: Војната сега е надвисната над нас. Ќе му ја откинам главата.

https://youtu.be/OH4GyQf0NN0

.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО