УФЦ Шангај ќе се одржи во Лас Вегас

УФЦ Шангај нема да се одржи во Кина.

Првично планирано да се одржи на 9 декември во Кина, УФЦ Фајт најт 233 сега ќе се одржи во УФЦ Апекс во Лас Вегас од сè уште непознати причини.

Дополнително, четирите борби Роуд ту УФЦ кои се очекува да се одржат повеќе нема да бидат дел од настанот на 9 декември. Во моментов нема јавен датум за презакажување. Во наредните денови се очекува поголема јасност.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО