UAEJJF планира 10 настани во Европа во 2016 година

41

Bllm BJJ

Оваа година ќе биде полна со натпревари во бразилск џиу-џитцу во Европа, бидејќи UAEJJF има доста обемна програма програма во регионот.

Престижна организација ќе одржи 10 настани (ги и без ги) во некои од поголемите европски градови. Секоја настан ќе биде со награден фонд и ќе биде отворен за учесници од секаде.

Деновиве ќе бидат објавени повеќе информации.