„Тетово опен“ по 13 пат

Screenshot 2014-10-07 21.53.27

Во недела по 13 пат во Тетово ќе се одржи Меѓународниот карате турнир „Тетово опен“ во организација на КК Фати од Гостивар и Тетово. Ова  клубот на нашиот репрезентативец Берат Јакупи. На турнирот ќе учествуваат натпреварувачи од Македонија, Албанија, Косово, Србија, Босна и Херцеговина, Црна Гора и Белгија.

Натпреварите ќе се одржат во СУ„Никола Штејн“ во Тетово, со почеток во 10:30 часот.

ipon.mk/В.Д.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО