Ова е од Македонија!

Devojce kkaj Zille

Често пати се восхитувами на,навидум, некои невозможни или тешко отсварливи работи. Обично, таквите работи ги дознаваме и гледаме во странските медиуми, за некои други земји и некои други луѓе.

Ова не е од друга земја, ова е од Македонија! Ова е Леа Луковска од КК Јошитака од Скопје! Ова е  јоко гери! Будно ја набљудува нејзиниот тренер Живко Тасевски .

ipon.mk/В.Д.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО