Тепачка во УФЦ стил меѓу две мечки во Флорида (ВИДЕО)

Еден сопственик на куќа во Флорида го добил изненадувањето на својот живот кога неговиот двор станал бојно поле за жестока борба на мечки.

Зачудувачкиот инцидент се случил во една летна вечер на Флорида, каде мајка мечка во придружба на трите младенчиња лежерно го истражувала дворот на сопственикот. Неочекуван натрапник се нафрла врз нив за да го наруши нивниот мирен момент.

Сопственикот на куќата, познат како Крис, бил сведок на целата хаотична средба и не можел да им верува на своите очи. Откако поминал 20 години во војска, тој видел извонредни настани, но оваа борба со мечки не наликува на ништо што досега го видел.

Самиот Крис тврди дека се чувствувал како да гледа УФЦ, но борбата била меѓу мечки, а не меѓу борци. Крис се обидел да интервенира и да ги исплаши мечките од својот имот со помош на рог, но тие не биле смирени од силната бучава.

Наместо тоа, продолжиле со жестоката битка, а младенчињата побегнале на безбедно. Стоејќи на задните нозе, мечките бесно се клоцале и се бркале по имотот, предизвикувајќи хаос. Еве видео од инцидентот кое брзо стана вирално на социјалните мрежи:

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО