Тефејуз и Трстена на највисоки снежни подготовки!

tefejuz na kitkka

БК Тефејуз од Скопје ги заврши базичните подготовки за новата сезона. Подготовките, под раководство на тренерот Али Назми и олимпискиот шампион Шабан Трстена, се одржаа на планината Караџица, на врвот Китка. Снегот и ниските температури не им сметаа да напрват и по некоја борба, олимпискиот шампион Трстена и да покаже дел од своите боречки умешности и на екстремни места.

saban so tefejuz na kitka

 

tefejuz najvisoko

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО