“Многу спортисти користеа урина на своите деца, а понекогаш и на своите жени. Се плашев дека ќе направам тест и ќе покаже дека сум бремен”, се пошегува Тајсон.

Новицки потоа раскажа анегдота.

“Тоа му се случи еднаш на спортист. Се сеќавам дека ми рече:” Седев и чекав на резултатите од антидопинг тестот и одеднаш некој ми пријде и ми рече – господине, вие сте бремен.