Тајсон Фјури: Се гледам во огледало и се восхитувам на себеси

Тајсон Фјури, најблаго кажано, не пати од недостаток на самодоверба, без разлика дали е тоа во неговите боксерски вештини, изглед или ум. Друга негова изјава во деновите пред борбата со Френсис Нгану го зајакнува ставот дека тој е еден од најсебичните спортисти во светот.

„Понекогаш се гледам во огледало и не се восхитувам себеси што сум генијалец. Токму кога сите помисливме дека Ромскиот крал е завршен, тој повторно се појави и го извади ова од својата капа. Еве сме сега. Не е за верување, нели? До пред шест месеци не знаев дали некогаш повторно ќе боксирам. После тоа ја договорив оваа борба, а освен тоа, се подготвува уште еден голем судир. Наречете ме Худини“, рече Фјури, пренесува Бокс сцена.

Очекувањата за 28 октомври во Ријад се дека двајцата ќе можат да остварат приходи од 60 милиони долари.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО