Таеквондо семинар во Академија Атанасов со Сакис Циобаноглу

taekvondo seminar so grk kaj Ace

Денес и утре во Скопје се одржува таеквондо семинар во организација на Маршал артс академи Анастасов. Семинарот е под раководство на гранд мастер Сакис Циобаноглу, ностиел на мајсторски појас 8 дан.

Ова е прилика да се научат нови техники и да се разменат искуства.

Taekvondo seminar so grk kaj ace 2

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО