Светската самбо федерација организира онлајн семинари

Нови тренинзи на Интернет ќе спроведе Светската федерација за самбо (ФИАС/ FIAS). Кампањата се спроведе прв пат во јануари, кога повеќе од 250 спортисти учествуваа на тренингот на ComplexCore.

Покрај нив, уникатниот онлајн систем се вклучија тренери и судии од целиот свет.

Федерацијата известува за успехот на јануарската сесија и ќе организира нови семинари. Фокусот повторно ќе биде насочен кон превенција од повреди, подобрување на вештините во борбеното во самбо и многу повеќе.

Еве ги трите датуми со линкови за претплата:

– Вебинар на англиски / руски јазик – 27 април 2021 година од 10:00 часот – Регистрација

– Вебинар на англиски / француски јазик – 27 април 2021 година од 15:00 часот – Регистрација

– Вебинар на шпански / англиски јазик – 30 април 2021 година од 18:00 часот – Регистрација

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО