Стич-Дуран: Довидување УФЦ, здраво ВСОФ!

Stic

Јакоб „Стич“ Дуран, кој долги години се грижеше за повредите на борците меѓу рундите во УФЦ, ја смени организацијата.

 Откако Дуран беше отпуштен од УФЦ поради коментарите во врска со договорот со Рибок, тој ќе продолжи да биде покрај борците, но не во истата организација.

 Претседателот на ВСОФ/WSOF, Реј Сефо, изјави дека Стич ќе биде дел од ВСОФ 22, што ќе се одржи на истиот датум со УФЦ 190 – 1 август.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО