Станка ги растура мажите! (ВИДЕО)

Stankka

Станка Златева (72 кг) партал го прави мажот тежок 136 кг.

Мажи мислете му ја да имате Станка за жена.

Ако не верувате, поглледнете го видеото и уверете се.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО