Кирил Манев: „Титули за паметење“!

kiro manev

Истакнатиот новинар од Штип, Кирил Манев, во четврток ќе ја промовира најновата книга „Титули за паметење“, посветена, пред се, на ФК Брегалница. Сепак, во неколку сегменти се осврнува и на успесите на БК Балканец.

Манев ја збогатува македонската спортска публицистика со уште едно дело, кое сведочи за подемите и падовите на штипскиот спорт.

Наскоро ќе ја претставиме неговата „Патеки до ѕвездите“ која е посветена на борењето.

2014-12-16 21.14.55

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО