Соочување на Ремпејџ и Силва, Мусаси и Мек Доналд пред Белатор 206 (ВИДЕО)

Најголемите ѕвезди на Белатор 206 се соочија во Сан Хозе.

Во главната борба на вечрта, Гегард Мусаси ќе ја брани титулата во средна категорија против шампионот во велтер Рори Мек Доналд.

Квинтон Џексон – Ремпејџ бара изедначување на резултатот во четвртата борба со Вондерлеј Силва, додека во првата борба на Гранд прито во велтер ќе се состанат поранешните шампиони Андреј Корешков и Даглас Лима.

Белатор 206:
Гегард Мусаси (44-6-2) – Рори Мек Доналд (20-4)
Квинтон Џексон – Ремпејз (37-13) – Вондерлеј Силва (35-13-1-1)
Даглас Лима (29-7) – Андреј Корешков (21-2)
Арон Пико (3-1) – Леандро Хиго (18-4)
Кери Тејлор-Мелендез (2-0) – Дакота Цимерман (0-0)
Гастон Боланос (3-1) – Исидро Гутиерез (4-2)

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО