Ренген снимки од ребрата на Алдо! (ФОТО)

jose-aldo-champ

Хозе Алдо објави фотографии од секенирањето на ребрата, на кои се гледа каде е повредата која го исфрли од долго очекуваниот дуел меѓу него и Конор Мек Грегор. Двајцата требаше да се сретнат на УФЦ 189, но сега Алдо е заменет со Чад Мендез, кој ќе се бори за привремената титула.

Зелената стрелка го покажува местото каде што реброто е трауматизирано.

rebrata na aldo

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО