Што ве спречува да не вежбате? Тој е без една нога и не бара оправудвања! (ФОТО)

BJJ so edna nogaДали учењето, матурата, работата, зафатеноста се оправдание за да не вежбате?!

Само треба да имате волја, ништо повеќе! Андре Алмеида има еден многу добар ученик во бразилско џиу џицу.

Секоја чест и почит за него. Тој не бара изговори, малку повеќе загризал на бразилското џиу џицу.

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО