Шокантен одговор на Ронда за секс пред натпревар! (ВИДЕО)

ronda-plaza

Често пати врвните спортисти се тестираат на режимот на секс пред важните натпревари. Од Ронда Русеј е со репутација како една од најатрактивните борци, а Американците ја доживуваат како секс-симбол, не е чудно што на деликатното прашање за апстиненција од сексуални односи и беше испратено и нејзе.

 Одговорот што беше даден за време на ТВ шоу, прилично е изненадувачки. Убавата Ронда рече дека пред борба се обидува да имаат што повеќе интимни односи.

„Сексот кај жените го зголемува нивото на тестостерон, па јас се обидувам да го практикувам колку што е можно повеќе пред мечот“, објасни најдобрата „фунта за фунта“ борачка.

 Таа додаде дека, се разбира, тоа зависи од тоа дали е моментално во врска, бидејќи таа не е тип на девојка која нема да дава оглас во потрага по маж. Дека сексот пред натпреварите не делува исто кај мажите, покажува примерот на легендарниот боксер Мухамед Али, кој вели дека од секс се воздржувал најмалку шест недели пред почетокот на натпреварот.

 Интервјуто на Ронда:

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО