Шиња Аоки избра поранешен УФЦ борец за последен противник

Легендата на боречките вештини Шиња Аоки (47-11) ќе се соочи со Сејџ Норткат (12-3) на 28 јануари 2024 година на настанот ОНЕ 165.

https://twitter.com/ONEChampionship/status/1730081720563847628?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1730081720563847628%7Ctwgr%5E6b6723cd6f3492bf16dc1f13ab07f982f1da41d6%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fboec.bg%2Fmma%2Fshinya-aoki-izbra-bivsh-boec-ot-ufc-za-posleden-oponent%2F

27-годишната Норткат ќе се соочи со ММА ветеранот. Поранешниот УФЦ борец има една победа и еден пораз во кафезот на ОНЕ ФЦ.

https://twitter.com/ONEChampionship/status/1730071660311818504?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1730071660311818504%7Ctwgr%5E6b6723cd6f3492bf16dc1f13ab07f982f1da41d6%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fboec.bg%2Fmma%2Fshinya-aoki-izbra-bivsh-boec-ot-ufc-za-posleden-oponent%2F

Борбената гала во Токио ќе биде на предвопдена од кик-бокс мечот во мува категорија меѓу Роетанг и Такеру.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО