Сенсеи засади дрвца во Радовиш

Џудо клубот Сенсеи го одбележа Светскиот ден на џудото 28 октомври со засадување дрвца во околината на Радовиш.

Утре во ООУ „Никола Карев“ членовите на ЏК Сенсеи ќе имаат свечена презентација.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО