Сениорите ќе се докажуваат на кадетско-јуниорското првенство

Мишела Димоска
Мишела Димоска

Утре и во недела се одржува Државното карате првенство за кадети, јуниори и јуниори до 21 година. Првенството ќе се одржи во Скопје  во населбата Кисела Вода во училишштето „Невена Георгиева-Дуња“.

Првенството е интересно поради тоа што во јуниори до 21 година ќе се појават и актуелните репрезентативци во сениорска конкуренција, и во кати и  во борби.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО