Се ожени најдобриот македонски каратист Емил Павлов (ФОТО)

Се ожени најдобриот македонски каратист Емил Павлов (30).

Негова сопруга, Глорија Маноилова е професорка во музичкото училиште по пијано.

Како што велат присутните на свечениот момент, свадбата минала во убава атмосфера. Имало многу гости спортисти, но и воспитувачи.

Сега со тренерот Жарко Арсовски се рамноправни, бидејќи и неговата сопруга е професорка во музичкото училиште. Негова сопоруга е дивата по соло пеење Виолета Арсовска.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО