Се обиде да обои автомобил на ММА-борец, па доби ќотек (ВИДЕО)

195

Еден маж се обидел да му го оштети автомобилот на познатиот ММА-борец, Рикардо Ареола, но не знаел дека тој е во неговото возило.

Мажот со спреј се обиде да го обои неговото стакло на автомобилот, кој беше паркиран на улица, по што бесниот Ареола излета од возилото и почна да го тепа.