Се чаталеше пред публиката-го нокаутираа за 9 секунди!

za 9 sekundi

Некои борци се премногу уверени кога излегуваат во кафезот, за да ја завршat работата. Има и такви кои зборуваат многу, а потоа брзо ги нокаутираат.

Таков беше случајот со Џејсон Соломон во дуелот со Амитеш Чобеи во мечот за титулата во полусредна категорија на SFL. Соломон излезе, покажувајќи кон публиката, потскокнувајќи лево-десно,се вртеше во кафезот, отворајќи се на Чобеи. Вкупно земено доста ноншалантно и провокативно однесување. И, потоа борбата започна … и заврши за 9 секунди.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО