Само 300 акредитации за новинарите на Пакијао-Мјеведер!

pakijao mejveder soocuvanje

Малку повеќе од 300 места ќе бидат одвоени за новинарите за мечот меѓу Мани Пакијао и Флојд Мејведер. Има неколку илјади барања за следење на средбата, што ќе се одржи на 2 мај. „ЕМГ Гранд Арена“ во Лас Вегас собира 16.200 гледачи. Компанијата Магна медиа ќе ги процени барањата и ќе избере кој да добие акредитација.

 “Со оглед големата побарувачка, обезбедивме голем мдеиа центар со огромен екран за оние кои нема да добијат акредитации“, рече еден од организаторите на средбата Боб Арм.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО