Ронда Русеј: Убавите девојки се подобри борци (ВИДЕО)

Ронда Русеј се појави во шоуто на Џим Ром, каде што ја објасни врската меѓу убавината и умноста на женските ММА натпреварувачи.

Ronda rusej 2

 

„Тие се оние кои избегнуваат да бидат удрени … замислете си – кога ќе видите некоја изударана (натепана) натпреварувачка, значи таа поминала низ многу битки и осетила многу удари. Но, ако излезе некоја убава натпреварувачка, тогаш таа веројатно е подобра во клетката“, заклучи Русеј.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО