Ристо Димитров загуби од Трифуновиќ на „Армада“

Ристо Димитров-Чурино загиби со ТКО во 2.рунда од Божидар Трифуновиќ од Србија на настанот Армада во Нови Сад, Србија.

Младиот противник на Димитров ја искористи шансата и со граунд и паунд ја заврши работата.

По борбата Трифуновиќ изјави дека ова за него е голема победа, бидејќи победил искусен противник.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО