Во Битола семинари за тренерски лиценци и за пионерска селекција во релано аикидо (ФОТО)

Аикидо федерацијата на Македонија реално аикидо денес во Битола во Будо центарот Пелистер одржа семинар за тренерски лиценци и семинар за пионерска селекција во релано аикидо.

Со семинарот раководеше комисија предводена од Ана Врачаревиќ и Ѓуро Илиќ.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО