Рис и Заншин се новите клубови во КФМ

Hristaki so Oli Krstevski

Карате федерацијата на Македонија е побогата за два клуба кои беа примени во Федерацијата на Собранието што се одржа во сабота.

Нови клубови во КФМ се Рис од Скопје и Заншин од Битола.

Рис го предводи прекалениот мајстор Христаки Давитковски.

Cvetan Dimov 76 kkimono

Ipon.mk/В.Д.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО