Рико Верхоевен против светска шампионка на 200 метри (ВИДЕО)

111

Riko Verhoven

Рико Верхоeвен си ги тестираше спринтерски способности.

Шампионот на Глори се тркаше на100 метри против светска шампионка и европски рекордер на 200 метри и европска шампионка на 100 метри Дафне Шиперс.

„Принцот“ наскоро го очекува одбраната на титулата против Андерсон Силва, а и мечот со Бадр Хари во декември.