Рајан Гарсија за Мек Грегор: Ќе му ги скинам рацете на тој наркоман

Боксерската сензација Рајан Гарсија испрати нов одговор до Конор Мек Грегор, нарекувајќи ја ирската ММА ѕвезда „кловн“ и изнесе некои смели тврдења за сомнителната историја на Ирецот со допинг тестови. На прашањето за расправијата меѓу двајцата спортисти Гарсија не се воздржа, упати низа забелешки директно насочени кон Мек Грегор.

Нивната караница започна откако Конор се закани дека ќе му ја удри главата со лактите. Конор беше испровоциран откако Гарсија падна на допинг тест пред и по борбата со Девин Хејни. Рајан беше ослободен од еден од позитивните тестови, но тестот за остарин е сè уште позитивен. Тој постојано тврди дека е невин, но Конор не верува во тоа и го критикува.

„Што е неговиот проблем? Да, тој ги избегна тестовите, а потоа две и пол години во бегство. Овој пријател е кловн. Ќе го претепам до смрт. Види, не сакам ни да бидам злобен кон него. Сам ќе му ги откинам рацете, само со една рака. Проклет пријателе. Тој е дрогиран. Конор е идиот, мал идиот“, рече Гарсија.

Расправијата меѓу Гарсија и Мек Грегор се зголемува и треба да ескалира. А двајцата имаат големи усти и нападите очигледно ќе продолжат.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО