Радмила Симевска Мицевски е првиот Меѓународен технички службеник на ИБА (ИТО) од Македонија

Боксерската федерација на Македонија за прв пат има член кој е лиценциран како Меѓународен технички службеник на ИБА (ИТО), тоа Радмила Симевска Мицевски.

Радмила успешно заврши курс и го положи истиот во периодот од 22 до 25 април во Белград, Србија, за време на Европското сениорско првенство.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО