Промо видео за Белатор 290: Бадер-Емелијаненко 2 (ВИДЕО)

На 4-ти февруари во Калифорнија ќе го гледаме настанот Белатор 290.

Во главната борба ќе гледаме реванш за титулата во тешка категорија. Шампионот Рајан Бадер ќе ги одмери силите со легендарниот Федор Емелијаненко. Ова ќе биде последна битка во кариерата на „Последниот император“. Федор во нивната прва борба во 2019 година беше нокаутиран од „Дарт“ за 35 секунди.

Во коглавниот настан Џони Еблен ќе ја брани титулата во средна категорија против Анатоли Токов.

Видео пред настанот:

Борбена карта:
Рајан Бејдер – Федор Емелијаненко
Џони Еблен – Анатоли Токов
Сабах Хомаси – Бренан Вард
Нејман Грејси – Данте Широ
Лоренц Ларкин – Мухамед Беркамов
Хенри Коралес – Ахмед Магомедов
Али Исаев – Стив Маури
Крис Гонзалес -. Макс Роскопф
Карл Албрехтсон – Грант Нил
Алехандра Лара – Дијана Авсарагова
Дарион Колдвел – Никита Михајлов
Џорнел Луго – Џејлон Бејтс
Исаја Хокит – Питер Ишигуро
Итан Хјуз – Јусуф Каракаја

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО