Полуфиналето на Светската боксерска супер серија е денеска во Рига

Полуфиналето на Светската боксерска супер серија ќе се одржи вечерва. Двете полутешкашки борби ќе се одржат во Рига.

Големиот фаворит Меирис Бридис оди на тврдиот Полјак Кшиштоф Гловсацки.

Вториот меч е меѓу нокаутерите Јуниер Дортикос и Американецот Ендрју Табити.

https://www.instagram.com/p/BysklHBjzJd/?utm_source=ig_embed

Настанот започнува во 21:00 часот.

https://www.youtube.com/watch?v=a7azSRVLdko
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО